WordPress webdesign

[rev_slider webdesign]

 

wordpress75Ons doel is om websites te maken die duidelijk zijn voor zowel
bezoekers als beheerders daarom kiezen wij voor wordpress.

Via het wordpress CMS kun je de inhoud van de pagina’s / producten op je website eenvoudig onderhouden, zonder toestanden als FTP en andere lastige zaken waar een gemiddeld persoon liever niet meer lastig gevallen wil worden. Een eigen website is fijn, maar helemaal als je zelf dingen kunt aanpassen en daar niemand bij nodig hebt.

De basis van een succesvolle website ligt bij een gedegen plan en webdesign speelt daarbij een grote rol. Het zorgvuldig kiezen van bijvoorbeeld een template zal met veel aandacht worden gedaan door onze creative designer, die snel aanvoelt wat een klant wil, zelfs als deze dit niet precies onder woorden kan brengen. Ook is hij behulpzaam bij het kiezen van de juiste content en de boodschap van de klant over te brengen op de bezoekers, iets wat uiteindelijk een van de belangrijkste dingen is om klanten binnen te halen. De content van een site is waar het eigenlijk om gaat en zal dan ook op een strategische wijze aan de gebruiker gepresenteerd gaan worden. Als het concept helemaal afgerond is, gaan we het wordpress webdesign overzetten naar een eigen omgeving bij uw host. Jemwebdesign werkt samen met Pearl Hosting , zodat het overzetten van de testomgeving  geen probleem zal zijn. Pearl Hosting heeft diverse pakketten, bekijk hun website hier. Is die er nog niet dan zullen wij daar samen een passende oplossing voor vinden.

Intake & Strategie
De strategie wordt bepaald op basis van een uitgebreide intake, waarbij je doelgroep, doelstellingen, verwachtingen en wensen in kaart worden gebracht.
Ook zal er een afspraak over de prijs gemaakt worden, afhankelijk van wat je precies wilt.
Design
Het webdesign bepaalt de identiteit van je onderneming, instelling, persoonlijke pagina, dienst of product online.
Hierbij worden logo’s, huisstijlelementen en -kleuren gebruikt, zodat je website herkenbaar en onderscheidend is.
Het webdesign zorgt ook voor gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ervaren de bezoekers je website als duidelijk en prettig.
Onze creative designer zal samen met jou een passend ontwerp schetsen.
Content selectie
Voordat je website gelanceerd wordt, moet deze worden gevuld met teksten, foto’s en/of video’s. Deze content wordt door jou of in overleg door ons gemaakt.
Daarna kan deze op de website worden geplaatst en worden opgemaakt (Dit kun je later via het CMS zelf doen, zodat je bij kleine aanpassingen verder niet afhankelijk bent van derden.).
Ontwikkelen
In deze fase gaan wij de website tot een werkend geheel maken. Het design en de content zullen hierbij tot een interactief geheel gevormd worden.
Presentatie
Na de ontwikkelingsfase zullen wij je een presentatie geven van de website, je kunt hierbij zelf ervaren hoe het “voelt” om jouw website te bezoeken en een oordeel geven over het resultaat. Eventueel zijn er nog aanpassingen te maken voordat wij de site van onze testserver naar uw eigen omgeving plaatsen.
Implementatie
De CMS omgeving zal nu geïmplementeerd worden op je eigen server of webspace, waarna de website zal worden geplaatst.
Eventuele updates, patches en aanpassingen zullen hierbij soms nodig zijn, afhankelijk van het besturingssysteem van de host en de omgeving daarvan.
Optimalisatie
Na het plaatsen van het CMS met daarin de website, kunnen we de zoekmachine optimalisatie (SEO) doen, evenals snelheidstests en een beveiligingstest.
Afronden
De site is nu online en aan alle afspraken is voldaan.